Vizyon Kuyumcu

Samsun Atakum’daki Kavşakta önlem için daha kaç kaza olmalı?

Gündem 02.11.2023 - 10:21, Güncelleme: 02.11.2023 - 10:23
 

Samsun Atakum’daki Kavşakta önlem için daha kaç kaza olmalı?

Samsun Atakum İlçesi'nde Yeni Mahalle 3145. Cadde üzerinde sürekli kazalar olmasına rağmen hiç bir önlem almayan Atakum Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'ne vatandaşlar adeta isyan etti.

200 METRE İLERİSİNDE OKUL VAR! Yeni Mahalle'de ikamet eden vatandaşlar seslerini duyuramadıklarını belirterek, "Yeni Mahalle 3145. Cadde üzerinde bulunan kavşak 8 yolun birleştiği bir nokta. Ciddi kazalar yaşanıyor ama tüm kurumlar duyarsız kalıyor. Caddenin 200 metre ilerisinde Şehit Ahmet Keskin İlköğretim Okulu var. Çocuklarımızı okula götürürken her sabah adeta ölümle burun buruna geliyoruz" dedi.   YOĞUNLUK RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI'NDAN FAZLA Mahalle sakinlerinden Sevim Aslan ise, 5 gün önce bu kavşakta kendisine araba çarptığını, yaşanılan bu kazadan 5 dakika sonra bir motosiklete aynı noktada araba çarptığına işaret ederek, "8 yolun kesiştiği bir kavşaktan söz ediyoruz. Sinyalizasyon dahi yok. Bu caddede sabahları Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndan yoğun bir trafik oluşmakta" diye konuştu.   'ÇALIŞIYORUZ' DİYORLAR ÇALIŞMA YOK! Atakum Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü'nün ağır iş vasıtaları bu kavşağı kullandığını ve hiç bir önlemin olmadığı için bu durumun insan hayatını büyük tehlikeye sevk ettiğine işaret eden Aslan, "Karayolları, Atakum Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi'ne başvuru yaptık. Herkes topu birbirine atıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafımıza dönüş yaparak, konuyla ilgili çalışma yaptıklarını söylediler. Ama ortada bir çalışma göremiyoruz. Çalışmanın başlaması için kaç kaza daha olması gerekiyor. İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı. Yeni Mahalle Muhtarı'na durumu ilettik dönüş dahi yapmadı" şeklinde konuştu.
Samsun Atakum İlçesi'nde Yeni Mahalle 3145. Cadde üzerinde sürekli kazalar olmasına rağmen hiç bir önlem almayan Atakum Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'ne vatandaşlar adeta isyan etti.

200 METRE İLERİSİNDE OKUL VAR!
Yeni Mahalle'de ikamet eden vatandaşlar seslerini duyuramadıklarını belirterek, " Yeni Mahalle 3145. Cadde üzerinde bulunan kavşak 8 yolun birleştiği bir nokta. Ciddi kazalar yaşanıyor ama tüm kurumlar duyarsız kalıyor. Caddenin 200 metre ilerisinde Şehit Ahmet Keskin İlköğretim Okulu var. Çocuklarımızı okula götürürken her sabah adeta ölümle burun buruna geliyoruz" dedi.

 

YOĞUNLUK RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI'NDAN FAZLA
Mahalle sakinlerinden Sevim Aslan ise, 5 gün önce bu kavşakta kendisine araba çarptığını, yaşanılan bu kazadan 5 dakika sonra bir motosiklete aynı noktada araba çarptığına işaret ederek, "8 yolun kesiştiği bir kavşaktan söz ediyoruz. Sinyalizasyon dahi yok. Bu caddede sabahları Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndan yoğun bir trafik oluşmakta" diye konuştu.

 

'ÇALIŞIYORUZ' DİYORLAR ÇALIŞMA YOK!
Atakum Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü'nün ağır iş vasıtaları bu kavşağı kullandığını ve hiç bir önlemin olmadığı için bu durumun insan hayatını büyük tehlikeye sevk ettiğine işaret eden Aslan, "Karayolları, Atakum Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi'ne başvuru yaptık. Herkes topu birbirine atıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafımıza dönüş yaparak, konuyla ilgili çalışma yaptıklarını söylediler. Ama ortada bir çalışma göremiyoruz. Çalışmanın başlaması için kaç kaza daha olması gerekiyor. İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı. Yeni Mahalle Muhtarı'na durumu ilettik dönüş dahi yapmadı" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.