Vizyon Kuyumcu

Bir Damla Petrol Bir Damla Kandan Daha Değerlidir

Gündem 09.11.2023 - 21:59, Güncelleme: 09.11.2023 - 21:59
 

Bir Damla Petrol Bir Damla Kandan Daha Değerlidir

Bu sözü kim demiştir hatırladınız mı? Hatırlamadıysanız hatırlatayım. Yaklaşık 100 yıl önce, Adalet mülkün temelidir deyip bu coğrafyaya demokrasi getireceğiz diyerek tüm Dünyayı kana bulayan; sömürgeci vampir ruhlu vahşi medeniyetsiz katil batı medeniyetinin yüzünü temsil edenlerden biri olan "Winston Churchill"

Bu medeniler(!) Barbar kan emici emperyaller!   1918 de topraklarımızı işgal ettiler. Anadolu'da etmedik zulüm bırakmadılar. Tüm olumsuzluklara rağmen Allah'ın yardımı ile Atalarımız canıyla kanıyla bu toprakları zalimlerden temizleyip yeniden yurt yapıp bizlere miras olarak bıraktılar.   Ama maalesef o dönem Osmanlı'nın bağrından koparılan her toprak parçası bizim kadar şanslı değildi. Özellikle Filistin İngiliz destekli Yahudi çetelerinin hedefi oldu. O gün bu gündür Filistin'de zulüm eksik olmuyor. Attıkları sloganik demokrasi zenginlik gibi süslü sözlerinin yanında her türlü ali cengiz oyunları ile Filistin'i yanlız bırakmayı da başardılar. En acı olanı ise işgal ettikleri bu toprakları sanki parayla satın almışlar gibi yalan uydurup bu yalana maalesef tüm dünya insanlığı gibi bizleri de inandırdılar. Haliyle bu yalanlar sayesinde zorla işgal ettikleri toprakların hakimiyetini de meşrulaştırmış oldular.   Öyle zamanlar oldu ki bizlerin zulme karşı durmak adına yaptığımız protestolara bile madem topraklarını sattılar bu zulmü de hakkettiler diyerek karsı çıkanlar bile oldu...   Aslında bati medeniyetinin asıl gayesi Arap yarim adası değil; bölge ülkeleri bir bir yok ederek 100 yıl önce yok edemedikleri Türkiye'yi işgal etmektir. Bu yüzden orta doğuda yaşanan olaylara çok derinden bakmak gerekir. Önceden haçlı seferleri vardı şimdi ise evangelistlerle siyonların buluştuğu merkez üssü ABD olan haçlı+siyon İsrail Birliği var...   Her zaman dediğiniz gibi hedefleri mazlumların demir şemsiyesi, zulmü ortadan kaldırıp hakki hakim kılacak Türkiye'dir.   Evet bu zulümleri binlerce yıl mazlumun koruyuculuğunu yapmış, İslam sancağını elinden hiçbir zaman bırakmamış, İslam’ın son kalesi ancak Türkiye durdurabilir.   O yüzdendir ki ABD+Siyon+İsrail zulmünü durdurmak bizim beka meselemizdir.   Nasıl diye yeise düşmeye gerek yok... Tarih nasıl olacağını bize en ayrıntılı bir biçimde göstermektedir.   Sonsuz güç ve kudret sahibi cenabı hak Mazluma destek olup koruyanın her daim yanındadır.   Not: Öncelikle bizlerin en kolay bir şekilde yapabileceği haclı+siyon+İsrail mallarını boykottur. Aman haaa... para verip alarak dökmek onlara kârdır. Almamak boykottur. Zira düşman bizim üzerimizden güçleniyor.   "Üretmek… üretmek... Üretmek... "Yerli malı yurdun malı"
Bu sözü kim demiştir hatırladınız mı? Hatırlamadıysanız hatırlatayım. Yaklaşık 100 yıl önce, Adalet mülkün temelidir deyip bu coğrafyaya demokrasi getireceğiz diyerek tüm Dünyayı kana bulayan; sömürgeci vampir ruhlu vahşi medeniyetsiz katil batı medeniyetinin yüzünü temsil edenlerden biri olan "Winston Churchill"

Bu medeniler(!) Barbar kan emici emperyaller!

 

1918 de topraklarımızı işgal ettiler. Anadolu'da etmedik zulüm bırakmadılar. Tüm olumsuzluklara rağmen Allah'ın yardımı ile Atalarımız canıyla kanıyla bu toprakları zalimlerden temizleyip yeniden yurt yapıp bizlere miras olarak bıraktılar.

 

Ama maalesef o dönem Osmanlı'nın bağrından koparılan her toprak parçası bizim kadar şanslı değildi. Özellikle Filistin İngiliz destekli Yahudi çetelerinin hedefi oldu. O gün bu gündür Filistin'de zulüm eksik olmuyor. Attıkları sloganik demokrasi zenginlik gibi süslü sözlerinin yanında her türlü ali cengiz oyunları ile Filistin'i yanlız bırakmayı da başardılar. En acı olanı ise işgal ettikleri bu toprakları sanki parayla satın almışlar gibi yalan uydurup bu yalana maalesef tüm dünya insanlığı gibi bizleri de inandırdılar. Haliyle bu yalanlar sayesinde zorla işgal ettikleri toprakların hakimiyetini de meşrulaştırmış oldular.

 

Öyle zamanlar oldu ki bizlerin zulme karşı durmak adına yaptığımız protestolara bile madem topraklarını sattılar bu zulmü de hakkettiler diyerek karsı çıkanlar bile oldu...

 

Aslında bati medeniyetinin asıl gayesi Arap yarim adası değil; bölge ülkeleri bir bir yok ederek 100 yıl önce yok edemedikleri Türkiye'yi işgal etmektir. Bu yüzden orta doğuda yaşanan olaylara çok derinden bakmak gerekir. Önceden haçlı seferleri vardı şimdi ise evangelistlerle siyonların buluştuğu merkez üssü ABD olan haçlı+siyon İsrail Birliği var...

 

Her zaman dediğiniz gibi hedefleri mazlumların demir şemsiyesi, zulmü ortadan kaldırıp hakki hakim kılacak Türkiye'dir.

 

Evet bu zulümleri binlerce yıl mazlumun koruyuculuğunu yapmış, İslam sancağını elinden hiçbir zaman bırakmamış, İslam’ın son kalesi ancak Türkiye durdurabilir.

 

O yüzdendir ki ABD+Siyon+İsrail zulmünü durdurmak bizim beka meselemizdir.

 

Nasıl diye yeise düşmeye gerek yok... Tarih nasıl olacağını bize en ayrıntılı bir biçimde göstermektedir.

 

Sonsuz güç ve kudret sahibi cenabı hak Mazluma destek olup koruyanın her daim yanındadır.

 

Not: Öncelikle bizlerin en kolay bir şekilde yapabileceği haclı+siyon+İsrail mallarını boykottur. Aman haaa... para verip alarak dökmek onlara kârdır. Almamak boykottur. Zira düşman bizim üzerimizden güçleniyor.

 

"Üretmek… üretmek... Üretmek... "Yerli malı yurdun malı"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.