Vizyon Kuyumcu

SBB A. Aday Mustafa Yeşilyurt: ‘Vatandaşa Eşit Hizmet’

Siyaset 11.01.2024 - 09:18, Güncelleme: 11.01.2024 - 10:14
 

SBB A. Aday Mustafa Yeşilyurt: ‘Vatandaşa Eşit Hizmet’

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkan Aday Adayı Mustafa Yeşilyurt, umudunu kaybetmiş seçmene umut olmak için yola çıktıklarını belirterek, Atatürk Samsun'a 38 yaşında çıkmış ve halka umut olmuştur. O umut ile bugün Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Umudunu yitiren vatandaşın tek ihtiyacı umuttur" dedi.

Aday adayı olarak yola çıkmasının temelinde yatan ana nedenin toplumsal iklimi yeniden tesis edebilmek olduğunu dile getiren Gelecek Partisi SBB Başkan Aday Adayı Mustafa Yeşilyurt, ülkedeki siyasi atmosferin toplumsal huzuru bozan baskı ortamı, ekonomik koşulların ağırlığı ile toplumsal psikolojiyi bitme noktasına getirdiğine vurgu yaptı. İktidarıyla muhalefetiyle, partilere oy veren seçmenin umudunu yitirdiği bir dönemde bir takım kütleleri proje diye halka sunanların o toplumun geleceği için umut duyulmasını sağlamayacağına işaret eden Yeşilyurt, "İstediğiniz projeyi sunun ama toplumsal huzur projeniz, toplumsal iklimi değiştirme projeniz yoksa hiç bir şeyi başaramazsınız. Bu ülkenin geleceğini inşa edemezsiniz" dedi. Samsun’un tarihi itibariyle sorumluluğa sahip bir şehir olduğunu vurgulayan Yeşilyurt, "Umudunu kaybetmiş, işgal edilmiş, savaşlarda şehitler vermiş bir toplumun yeniden umut duyması için ayağa kalkan ve onun için ilk adımı atan bir şehirdir. Samsun'un koşulları tabiki de o günkü koşullar gibi değil ama yine aynı şekilde toplumumuz umudunu kaybetmiştir. Bu umudun yeniden yeşertileceği, ayağa kaldırılacağı ülkeye öncülük edeceği bir şehirdir Samsun" diye konuştu. Samsun'u tarihi bir misyonu olduğunu hatırlatan Yeşilyurt, "Biz, Samsun'un bu tarihi misyonunu harekete geçirmek için aday olmak için yola çıktık. Dolayısıyla bu iklim değiştikten sonra, nereden başlayacağınızı bilmeniz lazım. Ortalıkta projeler sunan, projeler anlatan, broşürler bastıran, kitapçık yayınlayan belediye başkanları mevcut ama biz işin o tarafında değiliz. Bunlar işin teknik ve daha kolay yönleri. Önce toplumsal iklimin değişmesi ve huzur ortamının oluşturulması gerekmekte. İnsanlarımızın ayrıştırılmamasının sağlanması, belediye kapılarının ayrım yapılmaksızın her vatandaşımıza eşit şekilde açılabileceği ve toplumumuzun eşit şekilde hizmet alacağı bir yapının yönetimde olacağı bir yönetim anlayışıyla geliyoruz" diye belirti. Öncelikli hedeflerinin SBB'yi kazanarak 81 vilayette umut ateşinin tekrar yanması için çalıştıklarını vurgulayan Yeşilyurt, "Bu misyonu hayata geçirdiğimizde şehrin önünde engellerin ardı ardına aşılacağı görülecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Samsun'a çıktığı zaman 38 yaşındaydı. O şartlarda para ve silah yoktu ama umut vardı. O umut bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunu sağlamıştır. Bugün aynı koşullar yok ama vatandaşlarımızın her birinde umutsuzluk var. İktidara da, muhalefete de oy veren seçmen umutsuzluk içerisinde olduğu bir dönemdeyiz. Biz halkımıza umut olmak için yola çıktık. En büyük projemiz toplumsal iklimi değiştirmektir" şeklinde konuştu. Haber: Sezer SEZER
Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkan Aday Adayı Mustafa Yeşilyurt, umudunu kaybetmiş seçmene umut olmak için yola çıktıklarını belirterek, Atatürk Samsun'a 38 yaşında çıkmış ve halka umut olmuştur. O umut ile bugün Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Umudunu yitiren vatandaşın tek ihtiyacı umuttur" dedi.

Aday adayı olarak yola çıkmasının temelinde yatan ana nedenin toplumsal iklimi yeniden tesis edebilmek olduğunu dile getiren Gelecek Partisi SBB Başkan Aday Adayı Mustafa Yeşilyurt, ülkedeki siyasi atmosferin toplumsal huzuru bozan baskı ortamı, ekonomik koşulların ağırlığı ile toplumsal psikolojiyi bitme noktasına getirdiğine vurgu yaptı.

İktidarıyla muhalefetiyle, partilere oy veren seçmenin umudunu yitirdiği bir dönemde bir takım kütleleri proje diye halka sunanların o toplumun geleceği için umut duyulmasını sağlamayacağına işaret eden Yeşilyurt, "İstediğiniz projeyi sunun ama toplumsal huzur projeniz, toplumsal iklimi değiştirme projeniz yoksa hiç bir şeyi başaramazsınız. Bu ülkenin geleceğini inşa edemezsiniz" dedi.

Samsun’un tarihi itibariyle sorumluluğa sahip bir şehir olduğunu vurgulayan Yeşilyurt, "Umudunu kaybetmiş, işgal edilmiş, savaşlarda şehitler vermiş bir toplumun yeniden umut duyması için ayağa kalkan ve onun için ilk adımı atan bir şehirdir. Samsun'un koşulları tabiki de o günkü koşullar gibi değil ama yine aynı şekilde toplumumuz umudunu kaybetmiştir. Bu umudun yeniden yeşertileceği, ayağa kaldırılacağı ülkeye öncülük edeceği bir şehirdir Samsun" diye konuştu.

Samsun'u tarihi bir misyonu olduğunu hatırlatan Yeşilyurt, "Biz, Samsun'un bu tarihi misyonunu harekete geçirmek için aday olmak için yola çıktık. Dolayısıyla bu iklim değiştikten sonra, nereden başlayacağınızı bilmeniz lazım. Ortalıkta projeler sunan, projeler anlatan, broşürler bastıran, kitapçık yayınlayan belediye başkanları mevcut ama biz işin o tarafında değiliz. Bunlar işin teknik ve daha kolay yönleri. Önce toplumsal iklimin değişmesi ve huzur ortamının oluşturulması gerekmekte. İnsanlarımızın ayrıştırılmamasının sağlanması, belediye kapılarının ayrım yapılmaksızın her vatandaşımıza eşit şekilde açılabileceği ve toplumumuzun eşit şekilde hizmet alacağı bir yapının yönetimde olacağı bir yönetim anlayışıyla geliyoruz" diye belirti.

Öncelikli hedeflerinin SBB'yi kazanarak 81 vilayette umut ateşinin tekrar yanması için çalıştıklarını vurgulayan Yeşilyurt, "Bu misyonu hayata geçirdiğimizde şehrin önünde engellerin ardı ardına aşılacağı görülecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Samsun'a çıktığı zaman 38 yaşındaydı. O şartlarda para ve silah yoktu ama umut vardı. O umut bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunu sağlamıştır. Bugün aynı koşullar yok ama vatandaşlarımızın her birinde umutsuzluk var. İktidara da, muhalefete de oy veren seçmen umutsuzluk içerisinde olduğu bir dönemdeyiz. Biz halkımıza umut olmak için yola çıktık. En büyük projemiz toplumsal iklimi değiştirmektir" şeklinde konuştu.

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.