Vizyon Kuyumcu

OYUNCU GÜLŞAH ÇOMOĞLU HAYATINI KAYBETTİ! ACI HABERİ EŞİ DUYURDU

Gündem 29.05.2024 - 21:28, Güncelleme: 29.05.2024 - 21:28
 

OYUNCU GÜLŞAH ÇOMOĞLU HAYATINI KAYBETTİ! ACI HABERİ EŞİ DUYURDU

Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru'nun aralarında yer aldığı birçok dizide rol alan oyuncu Gülşah Çomoğlu, hayatını kaybetti.

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve sempatik halleri ile hafızalara kazınan Gülşah Çomoğlu'ndan acı haber geldi. 2 yıldır kanser tedavisi gören 38 yaşındaki ünlü oyuncu hayata gözlerini kapadı. Pera adından 2 yaşında bir kızı bulunan Gülşah Çomoğlu'nun vefatı sevenlerini yasa boğdu. Çomoğlu iki senedir Lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Acı haberi Gülşah Çomoğlu'nun eşi Gökhan Günal, Instagram sayfasından duyurdu: "Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesi Gülşah Çomoğlu'nu maalesef kaybettik. Cenazesi yarın perşembe günü öğle namazını müteakip Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kalkacak. Kanlıca Camii'nde defnedilecektir." Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nursema karakteri ile dikkat çeken Ceren Karakoç üzüntüsünü paylaştı. Karakoç arkadaşının bir fotoğrafını paylaşarak; 'Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni.' notunu düştü. 30 mayıs doğumlu olan Gülşah Çamoğlu'nun doğum gününe bir gün kala hayatını kaybetmesi sosyal medya kullanıcıları tarafından 'kahreden detay' notuyla paylaşıldı. GÜLŞAH ÇOMOĞLU KİMDİR? Gülşah Çomoğlu, ilk olarak olarak günlük bir dizi olarak ekrana gelen ve yıllarca süren Unutma Beni dizisinde rol almıştı. Bu dizide bir çok sezon rol almış olan oyuncu ardından ise Aşkın Bedeli isimli dizide oyunculuğuna devam etmişti. Yüksek Sosyete dizisinde Begüm karakterine hayat veren ünlü isim son olarak Kasaba Doktoru dizisinde Bahar karakterini canlandırmıştı. KAN KANSERİ Genellikle halsizlik ile kendini gösterir. Bunun yanında sebepsiz kanamalar, geçmeyen iyileşmeyen yaralar ve ateş ile kendini gösterir. Ayrıca bazı cilt değişmeleri de bu hastalığın habercisi olabilir. Genellikle bu hastalığa sahip insanlarda halsizlik ve ateş ilk ortaya çıkan rahatsızlıklardandır. Bulguları: Cilt renginde solukluk, bayılma hissi veya bayılma, diş etinde kanama, vücutta bordo ya da yeşil renkli cilt lezyonları (morarma), ağız içinde kan görülmesi sık görülen bulgulardır. Tanısı İçin Neler Yapılmalıdır:Bu hastalığın tanınmasında doktor muayenesi öncelikle yapılmalıdır. Hemogram testi yapılmalı ve bir/iki damla kan örneğinin mikroskop altında incelenmesi ile tanısı kolayca konulabilmektedir. Bunun yanında kemik iliği (kanımızın yapıldığı yer) biyopsisi de yapılmalıdır. Ancak genellikle bir/iki damla kan örneğinin mikroskop altında bakılması ile hastalık kolayca anlaşılabilmektedir.
Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru'nun aralarında yer aldığı birçok dizide rol alan oyuncu Gülşah Çomoğlu, hayatını kaybetti.

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve sempatik halleri ile hafızalara kazınan Gülşah Çomoğlu'ndan acı haber geldi. 2 yıldır kanser tedavisi gören 38 yaşındaki ünlü oyuncu hayata gözlerini kapadı.

Pera adından 2 yaşında bir kızı bulunan Gülşah Çomoğlu'nun vefatı sevenlerini yasa boğdu. Çomoğlu iki senedir Lenf kanseriyle mücadele ediyordu.

Acı haberi Gülşah Çomoğlu'nun eşi Gökhan Günal, Instagram sayfasından duyurdu:

"Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesi Gülşah Çomoğlu'nu maalesef kaybettik. Cenazesi yarın perşembe günü öğle namazını müteakip Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kalkacak. Kanlıca Camii'nde defnedilecektir."

Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nursema karakteri ile dikkat çeken Ceren Karakoç üzüntüsünü paylaştı.

Karakoç arkadaşının bir fotoğrafını paylaşarak; 'Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni.' notunu düştü.

30 mayıs doğumlu olan Gülşah Çamoğlu'nun doğum gününe bir gün kala hayatını kaybetmesi sosyal medya kullanıcıları tarafından 'kahreden detay' notuyla paylaşıldı.

GÜLŞAH ÇOMOĞLU KİMDİR?
Gülşah Çomoğlu, ilk olarak olarak günlük bir dizi olarak ekrana gelen ve yıllarca süren Unutma Beni dizisinde rol almıştı. Bu dizide bir çok sezon rol almış olan oyuncu ardından ise Aşkın Bedeli isimli dizide oyunculuğuna devam etmişti.

Yüksek Sosyete dizisinde Begüm karakterine hayat veren ünlü isim son olarak Kasaba Doktoru dizisinde Bahar karakterini canlandırmıştı.

KAN KANSERİ
Genellikle halsizlik ile kendini gösterir. Bunun yanında sebepsiz kanamalar, geçmeyen iyileşmeyen yaralar ve ateş ile kendini gösterir. Ayrıca bazı cilt değişmeleri de bu hastalığın habercisi olabilir. Genellikle bu hastalığa sahip insanlarda halsizlik ve ateş ilk ortaya çıkan rahatsızlıklardandır.

Bulguları: Cilt renginde solukluk, bayılma hissi veya bayılma, diş etinde kanama, vücutta bordo ya da yeşil renkli cilt lezyonları (morarma), ağız içinde kan görülmesi sık görülen bulgulardır.

Tanısı İçin Neler Yapılmalıdır:Bu hastalığın tanınmasında doktor muayenesi öncelikle yapılmalıdır. Hemogram testi yapılmalı ve bir/iki damla kan örneğinin mikroskop altında incelenmesi ile tanısı kolayca konulabilmektedir. Bunun yanında kemik iliği (kanımızın yapıldığı yer) biyopsisi de yapılmalıdır. Ancak genellikle bir/iki damla kan örneğinin mikroskop altında bakılması ile hastalık kolayca anlaşılabilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.