Vizyon Kuyumcu

Ahmet Akbaş, ‘Kurban Bayramında Esnaf Kurban Ediliyor’

Ekonomi 13.06.2024 - 15:22, Güncelleme: 13.06.2024 - 15:22
 

Ahmet Akbaş, ‘Kurban Bayramında Esnaf Kurban Ediliyor’

Samsun'da Kurban Bayramı öncesi mali denetimler sıklaştı. Bayram öncesi denetim ve cezalarla esnafın zor duruma bırakıldığını belirten Samsun Hazır Elbiseciler, Tuhafiyeciler, Manifaturacılar, Halıcılar ve Trikocular Odası Başkanı Ahmet Akbaş, "Esnaf bayram öncesi kurban ediliyor" dedi.

Samsun Hazır Elbiseciler, Tuhafiyeciler, Manifaturacılar, Halıcılar ve Trikocular Odası Başkanı Ahmet Akbaş, Kurban Bayramı öncesinde yapılan yoğun mali denetimlere tepki gösterdi. Esnafın yaşadığı sıkıntıları dile getiren Başkan Akbaş, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla iş yapma telaşında olan esnafın denetimlerden zarar gördüğünü ifade etti. ESNAF İŞ YAPARKEN MALİYECİLERLE Mİ UĞRAŞACAK? Akbaş, bayram haftasında esnafın zor durumda bırakıldığını belirterek, "Kurban Bayram haftası esnaf iş yapmaya çalışırken, maliyecilerle mi uğraşacak yoksa müşterisine mi bakacak. Her geçen dükkana ceza kesiyorlar. Milletimiz, Kurban Bayramı'nda kurban derdine düşmüş. Esnaf zaten eskisi kadar iş yapamıyor. Can çekişiyor. Tam iş zamanı maliye denetimleriyle esnafın bayramını zehir ediyorsun." dedi. "BAYRAM ÖNCESİ ESNAFI KURBAN EDİYORSUNUZ" Özellikle bayram öncesi yapılan denetimlerin esnafın işlerini olumsuz etkilediğini vurgulayan Başkan Akbaş, "Eskiden bu kadar denetim yoktu. Ceza kesmek için bir konu bulup cezayı kesiyorlar. İlla ceza keseceksen, Kurban Bayramı'ndan sonra kes." şeklinde tepki verdi. Ahmet Akbaş, son bir haftadır süren denetimlerin esnaf üzerinde büyük bir baskı oluşturduğunu belirterek, "İllaki teftişini yapacaksın. Bayram öncesi herkesin derdi kurbanken sen benim esnafımı kurban ediyorsun." diye konuştu. Kaynak: Gazete Gerçek
Samsun'da Kurban Bayramı öncesi mali denetimler sıklaştı. Bayram öncesi denetim ve cezalarla esnafın zor duruma bırakıldığını belirten Samsun Hazır Elbiseciler, Tuhafiyeciler, Manifaturacılar, Halıcılar ve Trikocular Odası Başkanı Ahmet Akbaş, "Esnaf bayram öncesi kurban ediliyor" dedi.

Samsun Hazır Elbiseciler, Tuhafiyeciler, Manifaturacılar, Halıcılar ve Trikocular Odası Başkanı Ahmet Akbaş, Kurban Bayramı öncesinde yapılan yoğun mali denetimlere tepki gösterdi. Esnafın yaşadığı sıkıntıları dile getiren Başkan Akbaş, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla iş yapma telaşında olan esnafın denetimlerden zarar gördüğünü ifade etti.

ESNAF İŞ YAPARKEN MALİYECİLERLE Mİ UĞRAŞACAK?
Akbaş, bayram haftasında esnafın zor durumda bırakıldığını belirterek, "Kurban Bayram haftası esnaf iş yapmaya çalışırken, maliyecilerle mi uğraşacak yoksa müşterisine mi bakacak. Her geçen dükkana ceza kesiyorlar. Milletimiz, Kurban Bayramı'nda kurban derdine düşmüş. Esnaf zaten eskisi kadar iş yapamıyor. Can çekişiyor. Tam iş zamanı maliye denetimleriyle esnafın bayramını zehir ediyorsun." dedi.

"BAYRAM ÖNCESİ ESNAFI KURBAN EDİYORSUNUZ"
Özellikle bayram öncesi yapılan denetimlerin esnafın işlerini olumsuz etkilediğini vurgulayan Başkan Akbaş, "Eskiden bu kadar denetim yoktu. Ceza kesmek için bir konu bulup cezayı kesiyorlar. İlla ceza keseceksen, Kurban Bayramı'ndan sonra kes." şeklinde tepki verdi. Ahmet Akbaş, son bir haftadır süren denetimlerin esnaf üzerinde büyük bir baskı oluşturduğunu belirterek, "İllaki teftişini yapacaksın. Bayram öncesi herkesin derdi kurbanken sen benim esnafımı kurban ediyorsun." diye konuştu.

Kaynak: Gazete Gerçek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.