Vizyon Kuyumcu

Samsun'da Sağanak Yağmur Uyarısı

Gündem 06.07.2024 - 13:20, Güncelleme: 06.07.2024 - 13:20
 

Samsun'da Sağanak Yağmur Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Orta Karadeniz Bölgesinde gök gürültülü sağanak yağışların beklendiğini belirtirken Samsun Valiliği su baskını, sel, heyelan ve yıldırım uyarısında bulundu.

Samsun’da dün akşam saatlerinde başlayan yağmurların bugün de devam etmesi bekleniyor. Yağışların Samsun, Ordu ve Giresun çevrelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden gök gürültülü sağanak yağış’ uyarısı yapıldı. Samsun Valiliğinden yapılan uyarıda; Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; 06.07.2024 Cumartesi (Bugün) Öğle saatlerinden sonra; Samsun çevrelerinde kuvvetli, kıyı kesimlerinde ise yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli  olunmalıdır. İlgililere ve vatandaşlarımıza önemle duyurulur” denildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Orta Karadeniz Bölgesinde gök gürültülü sağanak yağışların beklendiğini belirtirken Samsun Valiliği su baskını, sel, heyelan ve yıldırım uyarısında bulundu.

Samsun’da dün akşam saatlerinde başlayan yağmurların bugün de devam etmesi bekleniyor. Yağışların Samsun, Ordu ve Giresun çevrelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden gök gürültülü sağanak yağış’ uyarısı yapıldı.

Samsun Valiliğinden yapılan uyarıda;
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; 06.07.2024 Cumartesi (Bugün) Öğle saatlerinden sonra; Samsun çevrelerinde kuvvetli, kıyı kesimlerinde ise yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli  olunmalıdır. İlgililere ve vatandaşlarımıza önemle duyurulur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.