Vizyon Kuyumcu

Vergi Vermeyen Şirketler Araştırılsın Önergesini AKP ve MHP Red Etti

Siyaset 29.07.2024 - 11:30, Güncelleme: 29.07.2024 - 11:40
 

Vergi Vermeyen Şirketler Araştırılsın Önergesini AKP ve MHP Red Etti

Saadet Partisi'nin TBMM’de "Vergi vermeyen şirketler araştırılsın" önergesi AKP ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Saadet Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, büyük şirketlerin vergi ödememesinin ekonomik kriz üzerindeki etkilerinin araştırılmasını savunarak, esnafa uygulanan sıkı denetimlerin büyük şirketlere uygulanmadığını eleştirdi. Ün, birçok büyük şirketin vergi yükümlülüklerinden kaçındığını ve bu durumun adaletsiz bir sisteme işaret ettiğini belirtti.   “Vergisiz Holdingler”in ekonomimize etkisi araştırılsın❗️Yankı odalarınızdan çıktığınızda, emekli, asgari ücretli, çiftçi, esnaf, içinden çıkıp geldiğiniz insanları göreceksiniz ve vicdanınızı dinleyeceksiniz.Gelin siz de itiraz edin bu MATRAHSIZLARIN SAHTE CENNETİNE❗️ pic.twitter.com/lnDQiFOlxi— Sema Silkin Ün (@SemaSilkin) July 28, 2024
Saadet Partisi'nin TBMM’de "Vergi vermeyen şirketler araştırılsın" önergesi AKP ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Saadet Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, büyük şirketlerin vergi ödememesinin ekonomik kriz üzerindeki etkilerinin araştırılmasını savunarak, esnafa uygulanan sıkı denetimlerin büyük şirketlere uygulanmadığını eleştirdi. Ün, birçok büyük şirketin vergi yükümlülüklerinden kaçındığını ve bu durumun adaletsiz bir sisteme işaret ettiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.