Vizyon Kuyumcu

AK Parti'de Mahalle Delege Seçimleri Tamamlandı

Siyaset 22.09.2024 - 22:00, Güncelleme: 22.09.2024 - 22:00
 

AK Parti'de Mahalle Delege Seçimleri Tamamlandı

AK Parti'de 8. Olağan Kongre takviminin ilk aşaması olan mahalle delege seçimleri süreci tamamlandı. Cumartesi ve Pazar günü 17 ilçenin tamamında çok yoğun bir katılımla gerçekleşen delege seçimleri sonucunda ilçe kongrelerinde oy kullanacak delegeler belirlenmiş oldu.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Samsun'un 17 ilçesinde teşkilat mensuplarının yoğun teveccühü ile gerçekleşen ve heyecanın üst düzeyde yaşandığı mahalle delege seçimleri ile 8. Olağan Kongre süreci başlamış oldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Bu süreçte tüm dava arkadaşlarıma kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Böylesine heyecanlı ve katılımın yüksek olduğu bir delege seçimi süreci yaşadığımız için katılım noktasında AK Parti teşkilatına yakışır şekilde efor sarf eden ilçe teşkilatlarımıza, yönetici arkadaşlarımıza ve davetlerimize icabet etme nezaketi göstererek oy vermeye gelen binlerce teşkilat mensubumuza, üyemize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz inşallah" diye konuştu. Köse'nin açıklaması şu şekilde: "AK Parti Ailesi olarak bugün yine mutluyuz ve gururluyuz. Daha önceki kongre süreçlerimizde olduğu gibi yine heyecanlıyız. 8. Olağan İlçe Kongreleri sürecinde, delege seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Görüyoruz ki; sadece bizler değil, tüm teşkilat mensuplarımız da çok heyecanlı. 17 ilçemizin tamamında gerçekleşen yoğun katılımlı delege seçimlerimiz sonucunda ilçe kongrelerimizde oy kullanacak delegelerimizi belirlemiş bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte ilçe kongrelerimizi gerçekleştirmek üzere çalışmalarımızı hızlandıracağız. Ekim ve Kasım ayları içerisinde de ilçe kongrelerimizi tamamlamış olacağız. Aynı heyecanı ilçe kongrelerinde de yaşayacağız. Akabinde de Samsun İl Kongremizi gerçekleştirerek; 2028 seçimlerine kadar, canla, başla çalışmaya, üretmeye, milletimize hizmet etmeye devam edecek kadroları belirlemiş olacağız. AK Parti olarak biliyoruz ki; daha yapacak çok işimiz var. Daha gidecek çok uzun bir yolumuz var. Allah'ın izni ve milletimizin teveccühüyle inşallah daha uzun yıllar iktidarda olacağız ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha uzun yıllar siyasetin lider partisi olacağız ve daha uzun yıllar millet için, memleket için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile; kongrelerimizin ve delege seçimlerimizin, AK Parti teşkilatlarımızın gücüne güç katmasını, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı sonuçlar getirmesini Yüce Rabbimden temenni ediyorum. Bu süreçte tüm dava arkadaşlarıma kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğimiz inancıyla tüm Samsunlu hemşehrilerimizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum."
AK Parti'de 8. Olağan Kongre takviminin ilk aşaması olan mahalle delege seçimleri süreci tamamlandı. Cumartesi ve Pazar günü 17 ilçenin tamamında çok yoğun bir katılımla gerçekleşen delege seçimleri sonucunda ilçe kongrelerinde oy kullanacak delegeler belirlenmiş oldu.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Samsun'un 17 ilçesinde teşkilat mensuplarının yoğun teveccühü ile gerçekleşen ve heyecanın üst düzeyde yaşandığı mahalle delege seçimleri ile 8. Olağan Kongre süreci başlamış oldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Bu süreçte tüm dava arkadaşlarıma kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Böylesine heyecanlı ve katılımın yüksek olduğu bir delege seçimi süreci yaşadığımız için katılım noktasında AK Parti teşkilatına yakışır şekilde efor sarf eden ilçe teşkilatlarımıza, yönetici arkadaşlarımıza ve davetlerimize icabet etme nezaketi göstererek oy vermeye gelen binlerce teşkilat mensubumuza, üyemize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz inşallah" diye konuştu.

Köse'nin açıklaması şu şekilde:

" AK Parti Ailesi olarak bugün yine mutluyuz ve gururluyuz. Daha önceki kongre süreçlerimizde olduğu gibi yine heyecanlıyız. 8. Olağan İlçe Kongreleri sürecinde, delege seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Görüyoruz ki; sadece bizler değil, tüm teşkilat mensuplarımız da çok heyecanlı. 17 ilçemizin tamamında gerçekleşen yoğun katılımlı delege seçimlerimiz sonucunda ilçe kongrelerimizde oy kullanacak delegelerimizi belirlemiş bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte ilçe kongrelerimizi gerçekleştirmek üzere çalışmalarımızı hızlandıracağız. Ekim ve Kasım ayları içerisinde de ilçe kongrelerimizi tamamlamış olacağız. Aynı heyecanı ilçe kongrelerinde de yaşayacağız. Akabinde de Samsun İl Kongremizi gerçekleştirerek; 2028 seçimlerine kadar, canla, başla çalışmaya, üretmeye, milletimize hizmet etmeye devam edecek kadroları belirlemiş olacağız.

AK Parti olarak biliyoruz ki; daha yapacak çok işimiz var. Daha gidecek çok uzun bir yolumuz var. Allah'ın izni ve milletimizin teveccühüyle inşallah daha uzun yıllar iktidarda olacağız ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha uzun yıllar siyasetin lider partisi olacağız ve daha uzun yıllar millet için, memleket için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile; kongrelerimizin ve delege seçimlerimizin, AK Parti teşkilatlarımızın gücüne güç katmasını, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı sonuçlar getirmesini Yüce Rabbimden temenni ediyorum. Bu süreçte tüm dava arkadaşlarıma kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğimiz inancıyla tüm Samsunlu hemşehrilerimizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.