Vizyon Kuyumcu

Taekwondo Yıldızlar ve Gençler İl Seçmeleri Yapıldı

Spor 05.08.2024 - 21:02, Güncelleme: 05.08.2024 - 21:02
 

Taekwondo Yıldızlar ve Gençler İl Seçmeleri Yapıldı

Taekwondo Yıldızlar ve Gençler İl Seçmeleri, Canik Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.

Taekwondo Yıldızlar ve Gençler İl Seçmeleri 03-04 Ağustos 2024 tarihleri arasında Canik Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Gençlerde 90, Yıldızlarda 110 sporcu madalya mücadelesi verdi. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Kilolarında başarılı olan sporcular Türkiye şampiyonası ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.  Türkiye şampiyonası Kastamonu ilinde düzenlenecek. 12-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında Gençler, 21-26 Ağustos 2024 tarihleri arasında ise Yıldızlar Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecekler. Haber: Güngör GÖÇMEZ
Taekwondo Yıldızlar ve Gençler İl Seçmeleri, Canik Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.

Taekwondo Yıldızlar ve Gençler İl Seçmeleri 03-04 Ağustos 2024 tarihleri arasında Canik Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Gençlerde 90, Yıldızlarda 110 sporcu madalya mücadelesi verdi. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

Kilolarında başarılı olan sporcular Türkiye şampiyonası ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.  Türkiye şampiyonası Kastamonu ilinde düzenlenecek. 12-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında Gençler, 21-26 Ağustos 2024 tarihleri arasında ise Yıldızlar Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecekler.

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.