Vizyon Kuyumcu

Hasan Aksoy'dan Hükümete Instagram Tepkisi

Siyaset 07.08.2024 - 00:41, Güncelleme: 07.08.2024 - 00:41
 

Hasan Aksoy'dan Hükümete Instagram Tepkisi

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Instagram'a erişim engeli getirilmesine sert tepki gösterirken, Gazze'deki saldırıları şiddetle kınadığına vurgu yaptı. Aksoy ayrıca Türk'ü sevmeyene saygı göstermeyeceklerini söyledi.

Hükümetin Instagram'a erişim engeli getirmesinin basın ve düşünce özgürlüğüne vurulan sansürün en bariz örneği olduğunu dile getiren Başkan Hasan Aksoy, bu tablonun tek adam rejiminin ülkeyi getirdiği durumun en açık göstergesi olduğunu belirtti. Antidemokratik bir düzenin ülkede hakim olduğunu ifade eden Aksoy, "Baskıyla insanları susturmaya çalışan ülkeler sınıfına girmiş bulunuyoruz. Baskıyla insanlar demokratik ülkelerde susturulmaya çalışılamaz" dedi. Instagram'ın öldürülen Haniye'ye sansürlenen taziye mesajlarının silinmesi nedeniyle erişim engeli getirildiği iddialarına karşılık İYİ Parti Samsun İl Başkanı Aksoy, "Gazze'deki vahşeti en şiddetli şekilde lanetliyoruz. İsrail bizim için katildir. Filistin halkının haklı mücadelesinin yanındayız. Ama Türk düşmanlığı yapan, Diyarbakır'a özgürlük diyene, Ermenistan'ın yanında duran ve Kıbrıs konusunda karşı safımızda yer tutana saygı duymayız. Türk'ü sevmeyene saygı duymayız" şeklinde konuştu. Haber: Sezer SEZER
İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Instagram'a erişim engeli getirilmesine sert tepki gösterirken, Gazze'deki saldırıları şiddetle kınadığına vurgu yaptı. Aksoy ayrıca Türk'ü sevmeyene saygı göstermeyeceklerini söyledi.

Hükümetin Instagram'a erişim engeli getirmesinin basın ve düşünce özgürlüğüne vurulan sansürün en bariz örneği olduğunu dile getiren Başkan Hasan Aksoy, bu tablonun tek adam rejiminin ülkeyi getirdiği durumun en açık göstergesi olduğunu belirtti.

Antidemokratik bir düzenin ülkede hakim olduğunu ifade eden Aksoy, "Baskıyla insanları susturmaya çalışan ülkeler sınıfına girmiş bulunuyoruz. Baskıyla insanlar demokratik ülkelerde susturulmaya çalışılamaz" dedi.

Instagram'ın öldürülen Haniye'ye sansürlenen taziye mesajlarının silinmesi nedeniyle erişim engeli getirildiği iddialarına karşılık İYİ Parti Samsun İl Başkanı Aksoy, "Gazze'deki vahşeti en şiddetli şekilde lanetliyoruz. İsrail bizim için katildir. Filistin halkının haklı mücadelesinin yanındayız. Ama Türk düşmanlığı yapan, Diyarbakır'a özgürlük diyene, Ermenistan'ın yanında duran ve Kıbrıs konusunda karşı safımızda yer tutana saygı duymayız. Türk'ü sevmeyene saygı duymayız" şeklinde konuştu.

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.