Vizyon Kuyumcu

Milli Gururlarımız Samsun’a Döndü

Spor 09.09.2024 - 15:09, Güncelleme: 09.09.2024 - 15:09
 

Milli Gururlarımız Samsun’a Döndü

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda başarılı olan Samsunlu sporcuları, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Çarşamba Havalimanında karşılayarak tebrik etti.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Samsun’un gurur olan sporcular, Çarşamba Havalimanı’nda karşılandı. Atletizm uzun atlama T20 sınıfında Fatma Damla Altın 5,73 metrelik atlayışıyla bronz madalya kazandı. Esra Bayrak, kariyerinin en iyi atlayışını 5,64 metreyle yaparak paralimpik oyunlar 4'üncüsü oldu. Reyhan Taşdelen ise 5,11 metreyle finali 12. sırada bitirdi. Milli sporcularım Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Spor Şube Müdürü Olgay İnci ve İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan karşıladı. İl Müdürü Feyzullah Dereci, sporcuları ve antrenör Aytunç Göz’ü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda başarılı olan Samsunlu sporcuları, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Çarşamba Havalimanında karşılayarak tebrik etti.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Samsun’un gurur olan sporcular, Çarşamba Havalimanı’nda karşılandı. Atletizm uzun atlama T20 sınıfında Fatma Damla Altın 5,73 metrelik atlayışıyla bronz madalya kazandı. Esra Bayrak, kariyerinin en iyi atlayışını 5,64 metreyle yaparak paralimpik oyunlar 4'üncüsü oldu. Reyhan Taşdelen ise 5,11 metreyle finali 12. sırada bitirdi.

Milli sporcularım Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Spor Şube Müdürü Olgay İnci ve İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan karşıladı. İl Müdürü Feyzullah Dereci, sporcuları ve antrenör Aytunç Göz’ü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.