Vizyon Kuyumcu

SADEF, Samsun İçin Tanıtım Atağına Geçti

Gündem 25.09.2024 - 21:06, Güncelleme: 25.09.2024 - 21:06
 

SADEF, Samsun İçin Tanıtım Atağına Geçti

SADEF Başkanı Yıldıray Baş, yaptığı açıklama iler Samsun'un tanıtımı için büyük bir çalışma başlattıklarını dile getirdi.

SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, İstanbul'da yaptığı açıklamada, "Samsun ve İlçelerinde bulunan, Organize Sanayi ve Serbest Bölgelerini, Lojistik Merkezlerini, tarihi eserlerini ve yatırım yapılabilecek turistik alanlarını tanıtmak ve yeni yatırımcılar çekmek için çalışmalarımıza hız vermiş bulunmaktayız" dedi. Amaçlarının Karadeniz'in en büyük ve merkezi İli olan Samsun'u kalkınmada bulunması gereken sıraya getirmek olduğunu dile getiren Baş, "Bu çalışmamızda, federasyonumuza bağlı derneklerle birlikte izleyeceğimiz yol planımızı,  SADEF Genel Başkan Baş Danışmanımız Uğur Hamami ile bir araya gelerek değerlendirdik. Bu çalışmamızın en kısa zamanda etkisini göstereceğine cani gönülden inanıyorum" diye konuştu.
SADEF Başkanı Yıldıray Baş, yaptığı açıklama iler Samsun'un tanıtımı için büyük bir çalışma başlattıklarını dile getirdi.

SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, İstanbul'da yaptığı açıklamada, " Samsun ve İlçelerinde bulunan, Organize Sanayi ve Serbest Bölgelerini, Lojistik Merkezlerini, tarihi eserlerini ve yatırım yapılabilecek turistik alanlarını tanıtmak ve yeni yatırımcılar çekmek için çalışmalarımıza hız vermiş bulunmaktayız" dedi.

Amaçlarının Karadeniz'in en büyük ve merkezi İli olan Samsun'u kalkınmada bulunması gereken sıraya getirmek olduğunu dile getiren Baş, "Bu çalışmamızda, federasyonumuza bağlı derneklerle birlikte izleyeceğimiz yol planımızı,  SADEF Genel Başkan Baş Danışmanımız Uğur Hamami ile bir araya gelerek değerlendirdik. Bu çalışmamızın en kısa zamanda etkisini göstereceğine cani gönülden inanıyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.