Vizyon Kuyumcu

Thomas Reis, ‘Oyuncularıma Güveniyorum’

Spor 26.09.2024 - 22:33, Güncelleme: 27.09.2024 - 00:02
 

Thomas Reis, ‘Oyuncularıma Güveniyorum’

Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis, “Cumartesi günü sahamızda karşılaşacağımız Göztepe A.Ş. karşı mücadele edecek olan oyuncularıma güveniyorum” dedi.

Bu önemli maçı kazanmak için mücadele edeceklerini ifade eden Thomas Reis, “Zor bir maç olacak, bu kesin. Göztepe A.Ş’yi çok iyi tanıyoruz. Defansif anlamda başarılı işler yapan ve kompakt oynamayı çok iyi bilen bir takım. Bildiğiniz gibi iki maç oynadık ve ikisinden de galibiyetle ayrıldık. Ancak Tümosan Konyaspor’a karşı ne yazık ki istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Umarım Göztepe'ye karşı çok daha iyi bir oyun sergiler ve Konyaspor karşılaşmasına kıyasla daha iyi bir sonuç alırız. Bu bizim için çok önemli” diye konuştu. ‘HEDEFİMİZ PUANLAR TOPLAMAK OLACAK’ Thomas Reis, “Bizim en büyük hedefimiz ligde kalmak. Tabii ki herkes hayal kurabilir; taraftarlarımız Avrupa kupalarına gitmeyi hayal ediyor olabilir. Bu herkes için doğal ve olağan bir şey. Ancak ben bir hayalperest değilim ve takımım da olmamalı. Hayal kurmak güzel bir şey ama şu an için toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız gerekiyor. Çünkü henüz çok erken, dediğim gibi hedefimiz ligde kalmak. Göztepe karşılaşmasında taraftarlarımızın yanımızda olmasını bekliyoruz. Onların desteği bizim için çok önemli. Bu maçtan da istediğimiz puanları almak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Haber: Köksal ÖNER
Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis, “Cumartesi günü sahamızda karşılaşacağımız Göztepe A.Ş. karşı mücadele edecek olan oyuncularıma güveniyorum” dedi.

Bu önemli maçı kazanmak için mücadele edeceklerini ifade eden Thomas Reis, “Zor bir maç olacak, bu kesin. Göztepe A.Ş’yi çok iyi tanıyoruz. Defansif anlamda başarılı işler yapan ve kompakt oynamayı çok iyi bilen bir takım. Bildiğiniz gibi iki maç oynadık ve ikisinden de galibiyetle ayrıldık. Ancak Tümosan Konyaspor’a karşı ne yazık ki istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Umarım Göztepe'ye karşı çok daha iyi bir oyun sergiler ve Konyaspor karşılaşmasına kıyasla daha iyi bir sonuç alırız. Bu bizim için çok önemli” diye konuştu.

‘HEDEFİMİZ PUANLAR TOPLAMAK OLACAK’
Thomas Reis, “Bizim en büyük hedefimiz ligde kalmak. Tabii ki herkes hayal kurabilir; taraftarlarımız Avrupa kupalarına gitmeyi hayal ediyor olabilir. Bu herkes için doğal ve olağan bir şey. Ancak ben bir hayalperest değilim ve takımım da olmamalı. Hayal kurmak güzel bir şey ama şu an için toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız gerekiyor. Çünkü henüz çok erken, dediğim gibi hedefimiz ligde kalmak. Göztepe karşılaşmasında taraftarlarımızın yanımızda olmasını bekliyoruz. Onların desteği bizim için çok önemli. Bu maçtan da istediğimiz puanları almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.