Vizyon Kuyumcu

MHP’den Türk Hukuk Enstitüsü’ne Ziyaret

Siyaset 06.09.2024 - 21:35, Güncelleme: 06.09.2024 - 21:58
 

MHP’den Türk Hukuk Enstitüsü’ne Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Profesör İlyas Topsakal ve beraberindeki heyet Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şubesini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Profesör İlyas Topsakal, MHP Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyesi Avukat Ceyhun Çatalsakal, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ve Samsun İl Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Gizem Kökten ile birlikte, yeni adli yıl dolayısıyla Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanı Avukat Büşra Çelebi ve Yönetim Kurulu Üyelerini enstitünün yeni merkezini ziyaret etti. Ziyarette, Profesör İlyas Topsakal, yeni adli yılı tebrik ederek, Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanı Avukat Büşra Çelebi nezdinde enstitüye gereken ilgi ve desteği sağlayacaklarını belirtti. Ziyaretin ardından Avukat Büşra Çelebi, Samsun Milletvekili İlyas Topsakal ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca, 7 Eylül 2024 Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirilecek olan Türk Hukuk Enstitüsü 23. Olağan Genel Kurulu'nun ülkemiz ve derneğimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Avukat Büşra Çelebi, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Sayın Vekilim, Kıymetli Hocam, sizin gibi değerli kişilerin derneğimiz çatısı altında bulunması hem bizler hem de tüm halkımız için kıymetlidir. Derneğimiz, Türk hukukunun gelişmesine, Türkiye’de hukuk devleti ilkesinin kurum ve kurallarıyla yerleşmesine, hukukçular arasında birlik ve mesleki dayanışmanın sağlanmasına katkıda bulunmayı hedefleyen projeler düzenlemekte ve etkinlikler yapmaktadır. Bu faaliyetlere yapılan her destek, doğrudan Türk halkının menfaatine hizmet ettiğinden, bir kez daha teşekkürlerimi dile getirerek hoş geldiniz diyorum" dedi. Son olarak, Avukat Büşra Çelebi, Türk Hukuk Enstitüsü olarak bugüne kadar gerçekleştirdikleri faaliyetler kapsamında hukukçularla aynı çatı altında birbirlerine destek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, 7 Eylül 2024 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan Türk Hukuk Enstitüsü 23. Olağan Genel Kurulu'na katılım davetini yineledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Profesör İlyas Topsakal ve beraberindeki heyet Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şubesini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Profesör İlyas Topsakal, MHP Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyesi Avukat Ceyhun Çatalsakal, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ve Samsun İl Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Gizem Kökten ile birlikte, yeni adli yıl dolayısıyla Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanı Avukat Büşra Çelebi ve Yönetim Kurulu Üyelerini enstitünün yeni merkezini ziyaret etti.

Ziyarette, Profesör İlyas Topsakal, yeni adli yılı tebrik ederek, Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanı Avukat Büşra Çelebi nezdinde enstitüye gereken ilgi ve desteği sağlayacaklarını belirtti. Ziyaretin ardından Avukat Büşra Çelebi, Samsun Milletvekili İlyas Topsakal ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca, 7 Eylül 2024 Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirilecek olan Türk Hukuk Enstitüsü 23. Olağan Genel Kurulu'nun ülkemiz ve derneğimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Avukat Büşra Çelebi, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Sayın Vekilim, Kıymetli Hocam, sizin gibi değerli kişilerin derneğimiz çatısı altında bulunması hem bizler hem de tüm halkımız için kıymetlidir. Derneğimiz, Türk hukukunun gelişmesine, Türkiye’de hukuk devleti ilkesinin kurum ve kurallarıyla yerleşmesine, hukukçular arasında birlik ve mesleki dayanışmanın sağlanmasına katkıda bulunmayı hedefleyen projeler düzenlemekte ve etkinlikler yapmaktadır. Bu faaliyetlere yapılan her destek, doğrudan Türk halkının menfaatine hizmet ettiğinden, bir kez daha teşekkürlerimi dile getirerek hoş geldiniz diyorum" dedi.

Son olarak, Avukat Büşra Çelebi, Türk Hukuk Enstitüsü olarak bugüne kadar gerçekleştirdikleri faaliyetler kapsamında hukukçularla aynı çatı altında birbirlerine destek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, 7 Eylül 2024 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan Türk Hukuk Enstitüsü 23. Olağan Genel Kurulu'na katılım davetini yineledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.