Vizyon Kuyumcu

Samsun Büyükşehir İle Su Sporu Tutkunlarına Ücretsiz ‘Kano’ Eğitimi

Samsun 19.08.2024 - 23:55, Güncelleme: 19.08.2024 - 23:55
 

Samsun Büyükşehir İle Su Sporu Tutkunlarına Ücretsiz ‘Kano’ Eğitimi

Samsun Büyükşehir Belediyesi su sporları tutkunlarına ücretsiz kano ve dragon bot kursları düzenlerken ilgi ise her geçen yıl artarak sürüyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sporla buluşacakları alanlar oluşturmaya ve her branşta sporcular yetiştirmeye devam ediyor. İlkadım ilçesinde bulunan Batı Park’taki Su Sporları Tesisinden hem vatandaşlar hem de sporcular yararlanabiliyor. Her yaştan bireyin sosyalleşmesini sağlamak ve yeni yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanımak adına çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, su sporlarına verdiği destek ve yetiştirdiği başarılı sporcularla adından söz ettiriyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen kano ve dragon bot kurslarına ilgi ise her geçen yıl artarak sürüyor. SPORCULAR PERFORMANSI İLE GÖZ DOLDURUYOR İlkadım ilçesi Batı Park’ta yer alan Su Sporları Tesisinde eğitimlere katılan öğrenciler ilk olarak teorik eğitim alıyor ardından suyla buluşarak kürek çekmedeki maharetlerini sergiliyor. Büyükşehir’in başarılı sporcuları kano ve dragon bottaki performanslarıyla göz dolduruyor. VATANDAŞLAR DA KANO KEYFİ YAŞIYOR Su Sporları Tesisinde eğitimler dışında vatandaşlarda kano keyfi yapabiliyor. Her ay ortalama 4 bin vatandaş Büyükşehir ile kano yaparak suyun tadını çıkarıyor. Tesisler haftanın 7 günü 10.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Sporun büyük bir tutku olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Her yaştan insanımız spor yapsın istiyor, bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Su sporları da en önem verdiğimiz branşların başında geliyor. Samsun’umuz da bu konuda çok önemli bir şehir. Biz de şehrimizin bu yönünü daha fazla öne çıkarmak adına, su sporlarında daha büyük başarılara imza atmak adına Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi su sporları tutkunlarına ücretsiz kano ve dragon bot kursları düzenlerken ilgi ise her geçen yıl artarak sürüyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sporla buluşacakları alanlar oluşturmaya ve her branşta sporcular yetiştirmeye devam ediyor. İlkadım ilçesinde bulunan Batı Park’taki Su Sporları Tesisinden hem vatandaşlar hem de sporcular yararlanabiliyor.

Her yaştan bireyin sosyalleşmesini sağlamak ve yeni yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanımak adına çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, su sporlarına verdiği destek ve yetiştirdiği başarılı sporcularla adından söz ettiriyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen kano ve dragon bot kurslarına ilgi ise her geçen yıl artarak sürüyor.

SPORCULAR PERFORMANSI İLE GÖZ DOLDURUYOR
İlkadım ilçesi Batı Park’ta yer alan Su Sporları Tesisinde eğitimlere katılan öğrenciler ilk olarak teorik eğitim alıyor ardından suyla buluşarak kürek çekmedeki maharetlerini sergiliyor. Büyükşehir’in başarılı sporcuları kano ve dragon bottaki performanslarıyla göz dolduruyor.

VATANDAŞLAR DA KANO KEYFİ YAŞIYOR
Su Sporları Tesisinde eğitimler dışında vatandaşlarda kano keyfi yapabiliyor. Her ay ortalama 4 bin vatandaş Büyükşehir ile kano yaparak suyun tadını çıkarıyor. Tesisler haftanın 7 günü 10.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Sporun büyük bir tutku olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Her yaştan insanımız spor yapsın istiyor, bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Su sporları da en önem verdiğimiz branşların başında geliyor. Samsun’umuz da bu konuda çok önemli bir şehir. Biz de şehrimizin bu yönünü daha fazla öne çıkarmak adına, su sporlarında daha büyük başarılara imza atmak adına Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.