Vizyon Kuyumcu

SAMSUNSPOR A.Ş: 0 ÇAYKUR RİZESPOR: 1

Spor 05.08.2024 - 00:51, Güncelleme: 05.08.2024 - 00:51
 

SAMSUNSPOR A.Ş: 0 ÇAYKUR RİZESPOR: 1

Yılport Samsunspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çaykur Rizespor ile oynadığı hazırlık müsabakasından 1-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Yılport Samsunspor Mustafa Kemal Erkanat Futbol Akademisi Tesisleri’nde oynanan hazırlık müsabakasına, Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Lubomir Satka, Zeki Yavru, Youssef Ait Bennasser, Olivier Ntcham, Landry Dimata, Carlo Holse, Kingsley Schindler ve Marius Mouandilmadji ilk 11’i ile çıktı. İlk devrede rakibi karşısında baskılı bir futbol sergiledi. Son vuruşlarda sonuçsuz kalan kırmızı beyazlı ekip, soyunma odasına 0-0 golsüz eşitlikle gitti. İkinci 45 dakikaya Samsunspor kontrollü bir futbolla başladı. Organize ataklar ile gol arayan Samsunspor, aradığı golü bulamadı. Konuk ekip Çaykur Rizespor, 83’üncü dakikada Martin Minchev’in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Samsunspor sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrıldı. Haber: Köksal ÖNER
Yılport Samsunspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çaykur Rizespor ile oynadığı hazırlık müsabakasından 1-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Yılport Samsunspor Mustafa Kemal Erkanat Futbol Akademisi Tesisleri’nde oynanan hazırlık müsabakasına, Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Lubomir Satka, Zeki Yavru, Youssef Ait Bennasser, Olivier Ntcham, Landry Dimata, Carlo Holse, Kingsley Schindler ve Marius Mouandilmadji ilk 11’i ile çıktı.

İlk devrede rakibi karşısında baskılı bir futbol sergiledi. Son vuruşlarda sonuçsuz kalan kırmızı beyazlı ekip, soyunma odasına 0-0 golsüz eşitlikle gitti. İkinci 45 dakikaya Samsunspor kontrollü bir futbolla başladı. Organize ataklar ile gol arayan Samsunspor, aradığı golü bulamadı. Konuk ekip Çaykur Rizespor, 83’üncü dakikada Martin Minchev’in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Samsunspor sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.