Vizyon Kuyumcu

Serhat Türkel Samsunspor- Beşiktaş Maçını Taraftarlarla İzledi

Samsun 12.08.2024 - 14:49, Güncelleme: 12.08.2024 - 14:49
 

Serhat Türkel Samsunspor- Beşiktaş Maçını Taraftarlarla İzledi

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Süper Lig 2024-2025 sezonunun açılış maçlarından Samsunspor Beşiktaş karşılaşmasını, tribünde seyirciler arasında izledi.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Süper Ligin ilk haftasının önemli maçlarından Samsunspor-Beşiktaş karşılaşmasını 19 Mayıs Stadyumu Güney Üst Tribünü’nde, taraftar grubuyla beraber izledi. Maçın son derece sportmence geçtiğini belirten Başkan Türkel, Samsunspor’a Süper Lig’de başarılar diledi.                                                                TARAFTARLARDAN SEVGİ GÖSTERİSİ Süper Lig’in iki güçlü takımının futbol mücadelesini izlemek için 19 Mayıs Stadyumu’na gelen Başkan Türkel, vatandaşların tezahüratları ve sevgi gösterileri ile karşılandı. Taraftarları selamlayan Başkan Türkel, seyir zevki veren bir maç temennisinde bulunarak iki takıma başarılar diledİ. 19 MAYIS STADYUMU’NDA FUTBOL ŞÖLENİ Süper Lig’in ilk haftasında Beşiktaş'ı evinde ağırlayan Samsunspor, sergilediği futbolla göz  doldurdu. Maçın 16. dakikasında, Samsunsporlu futbolcu Moundilmadji'nin golü hakem Ali Şansalan tarafından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Süper Kupa sahibi Beşiktaş deplasman maçında, Samsunspor karşısında iki gol kaydetti. Rafa Silva 31. dakikada, Gabriel Paulista 36. dakikada birer gol atarak siyah beyazlı ekibi galibiyete taşıdı. Centilmenliğin ön planda olduğu karşılaşmada, taraftarlar tezahüratlarıyla takımlarını yalnız bırakmadı.  “YÜREKTEN BAŞARILAR DİLİYORUM” Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, hakemlerin 6 dakika uzatma süresi verdiği maçta, taraftarlarla heyecanlı ve eğlenceli anlar yaşadı. Başkan Türkel karşılaşma ile ilgili, “Süper Lig 2024-2025 sezonuna Beşiktaş ile uynadığı mücadele ile başlayan Samsunspor’umuza, lig boyunca yürekten başarılar diliyorum. Çok güzel, sportmence bir futbol karşılaşması izledik. İki yarıda da sporcularımız, bize futbol şöleni yaşattılar. Sezona galibiyetle başlamak isterdik, ama olmadı. Gelecek maçlarda, Atatürklü armaya yakışır nice galibiyetler alacağımıza inancımız tam. Futbolcularımızı kutluyorum. Tüm sezon boyunca, kırmızı beyaz sevdamızı desteklemek için tribünde yerimizi alacağız” dedi.      Haber: Seyhan GÖÇMEZ
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Süper Lig 2024-2025 sezonunun açılış maçlarından Samsunspor Beşiktaş karşılaşmasını, tribünde seyirciler arasında izledi.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Süper Ligin ilk haftasının önemli maçlarından Samsunspor- Beşiktaş karşılaşmasını 19 Mayıs Stadyumu Güney Üst Tribünü’nde, taraftar grubuyla beraber izledi. Maçın son derece sportmence geçtiğini belirten Başkan Türkel, Samsunspor’a Süper Lig’de başarılar diledi.                                                               

TARAFTARLARDAN SEVGİ GÖSTERİSİ
Süper Lig’in iki güçlü takımının futbol mücadelesini izlemek için 19 Mayıs Stadyumu’na gelen Başkan Türkel, vatandaşların tezahüratları ve sevgi gösterileri ile karşılandı. Taraftarları selamlayan Başkan Türkel, seyir zevki veren bir maç temennisinde bulunarak iki takıma başarılar diledİ.

19 MAYIS STADYUMU’NDA FUTBOL ŞÖLENİ
Süper Lig’in ilk haftasında Beşiktaş'ı evinde ağırlayan Samsunspor, sergilediği futbolla göz  doldurdu. Maçın 16. dakikasında, Samsunsporlu futbolcu Moundilmadji'nin golü hakem Ali Şansalan tarafından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Süper Kupa sahibi Beşiktaş deplasman maçında, Samsunspor karşısında iki gol kaydetti. Rafa Silva 31. dakikada, Gabriel Paulista 36. dakikada birer gol atarak siyah beyazlı ekibi galibiyete taşıdı. Centilmenliğin ön planda olduğu karşılaşmada, taraftarlar tezahüratlarıyla takımlarını yalnız bırakmadı. 

“YÜREKTEN BAŞARILAR DİLİYORUM”
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, hakemlerin 6 dakika uzatma süresi verdiği maçta, taraftarlarla heyecanlı ve eğlenceli anlar yaşadı. Başkan Türkel karşılaşma ile ilgili, “Süper Lig 2024-2025 sezonuna Beşiktaş ile uynadığı mücadele ile başlayan Samsunspor’umuza, lig boyunca yürekten başarılar diliyorum. Çok güzel, sportmence bir futbol karşılaşması izledik. İki yarıda da sporcularımız, bize futbol şöleni yaşattılar. Sezona galibiyetle başlamak isterdik, ama olmadı. Gelecek maçlarda, Atatürklü armaya yakışır nice galibiyetler alacağımıza inancımız tam. Futbolcularımızı kutluyorum. Tüm sezon boyunca, kırmızı beyaz sevdamızı desteklemek için tribünde yerimizi alacağız” dedi.     

Haber: Seyhan GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.