Vizyon Kuyumcu

Canik Belediyesi Zabıta Ekipleri, Denetimlerine Devam Ediyor

Samsun 19.07.2024 - 15:19, Güncelleme: 19.07.2024 - 15:19
 

Canik Belediyesi Zabıta Ekipleri, Denetimlerine Devam Ediyor

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede denetim ve kontrollerini hız kesmeden sürdürüyor.

İlçede kurulan semt pazarlarını ve faaliyet gösteren işletmeleri mercek altına alan Canik Zabıtası son tüketim tarihi, raf-kasa fiyat uygunluğu, pazar yeri düzeni, gramaj ve hijyen denetimlerini özverili bir şekilde gerçekleştiriyor. GÖZ AÇTIRMIYOR Canik’te kurulan semt pazarlarında yer alan tezgâhları tek tek kontrol eden Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, eş zamanlı olarak gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilçede faaliyet gösteren işletmeleri de denetliyor. Semt pazarlarında ve işletmelerde raf-kasa fiyat uygunluğu, son tüketim tarihi, hijyen, gramaj, genel düzen,  kontrol ve denetimlerine ara vermeden devam ediyor.  Haber: Güngör GÖÇMEZ
Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede denetim ve kontrollerini hız kesmeden sürdürüyor.

İlçede kurulan semt pazarlarını ve faaliyet gösteren işletmeleri mercek altına alan Canik Zabıtası son tüketim tarihi, raf-kasa fiyat uygunluğu, pazar yeri düzeni, gramaj ve hijyen denetimlerini özverili bir şekilde gerçekleştiriyor.

GÖZ AÇTIRMIYOR
Canik’te kurulan semt pazarlarında yer alan tezgâhları tek tek kontrol eden Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, eş zamanlı olarak gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilçede faaliyet gösteren işletmeleri de denetliyor. Semt pazarlarında ve işletmelerde raf-kasa fiyat uygunluğu, son tüketim tarihi, hijyen, gramaj, genel düzen,  kontrol ve denetimlerine ara vermeden devam ediyor. 

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.