Vizyon Kuyumcu

Kadir Ezildi İkinci Kez Nişanlandı

Magazin 23.09.2024 - 13:51, Güncelleme: 23.09.2024 - 13:51
 

Kadir Ezildi İkinci Kez Nişanlandı

Gamze Türkmen ile evlilik yolunda ilk adımı atan Kadir Ezildi, sosyal medyasından İstanbul'daki yeni nişanını paylaştı.

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, aşk hayatıyla adından söz ettiriyor. Kadir Ezildi'ye nişanda "sarı bez" taktılar. Temizlik programı sunucusu Kadir Ezildi, Erzurum'da yaptığı ilk nişanı ardından ikincisini de dün akşam İstanbul'da yaptı. Nişan için 500 bin TL harcadığını açıklayan fenomen, son olarak damat bohçasını paylaşmıştı. Gamze Türkmen'in de yer aldığı paylaşıma beğeniler gelmişti. Dün akşam çiftin yakın dostlarının yer aldığı nişan töreninde dikkat çeken anlar meydana geldi. Gelin Gamze Türkmen'e altın takılırken Kadir Ezildi'ye ise yakınları sarı bez taktılar.    
Gamze Türkmen ile evlilik yolunda ilk adımı atan Kadir Ezildi, sosyal medyasından İstanbul'daki yeni nişanını paylaştı.

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, aşk hayatıyla adından söz ettiriyor. Kadir Ezildi'ye nişanda "sarı bez" taktılar.

Temizlik programı sunucusu Kadir Ezildi, Erzurum'da yaptığı ilk nişanı ardından ikincisini de dün akşam İstanbul'da yaptı. Nişan için 500 bin TL harcadığını açıklayan fenomen, son olarak damat bohçasını paylaşmıştı. Gamze Türkmen'in de yer aldığı paylaşıma beğeniler gelmişti. Dün akşam çiftin yakın dostlarının yer aldığı nişan töreninde dikkat çeken anlar meydana geldi. Gelin Gamze Türkmen'e altın takılırken Kadir Ezildi'ye ise yakınları sarı bez taktılar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.