Vizyon Kuyumcu

Markus Gisdol’dan Adana Demirspor Maçı Değerlendirmesi

Spor 21.04.2024 - 00:48, Güncelleme: 21.04.2024 - 00:48
 

Markus Gisdol’dan Adana Demirspor Maçı Değerlendirmesi

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, 1-1’lik eşitlikle sona eren Yukatel Adana Demirspor A.Ş. müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu.

Samsunsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Bu haftaki rakibimiz olan Yukatel Adana Demirspor A.Ş. karşısında iyi bir oyun ortaya koyamadık. Sadece aldığımız bir puana razı olmak zorunda kaldık” dedi. ‘MAÇ ESNASINDA ÇOK BASİT BİR GOL YEDİK’ Maçın genelini değerlendiren Yılport  Samsunsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Güçlü bir rakibe karşı oynadık, İlk yarıda çok iyi bir performans gösterdik ama golü bulamadık. Göstermiş olduğumuz performanstan ötürü de memnunum. Ama skordan değildim. Maç esnasında çok basit bir gol yedik. Soyunma odasında oyuncularıma iyi oynadığımızı ve bu şekilde devam etmeleri gerektiğini söyledim. Konsantrasyonunuzu kaybetmeyin, odaklanmaya devam edin. Kesinlikle tekrardan o şans bize gelecek” diye konuştuk. ‘O BASKININ SONUCUNDA DA GOLÜ BULDUK’ Tabii rakibimize de çok kontra atak pozisyonları verdiklerini açıklayan Markus Gisdol , “Özellikle 70 ve 75’inci dakikalarda arttırdığımız bir baskımız vardı. O baskının sonucunda da golü bulduk. İnanılmaz bir maç oldu açıkçası, 3 topumuz direkten döndü. Sonuç olarak bir  puan aldık. Şans birazcık yanımızda olmuş olsaydı bugün galibiyet alabilecektik. Ne yazık ki kazanamadık, bunun için ayrıca üzgünüm” ifadelerini kullandı. Haber: Köksal ÖNER
Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, 1-1’lik eşitlikle sona eren Yukatel Adana Demirspor A.Ş. müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu.

Samsunsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Bu haftaki rakibimiz olan Yukatel Adana Demirspor A.Ş. karşısında iyi bir oyun ortaya koyamadık. Sadece aldığımız bir puana razı olmak zorunda kaldık” dedi.

‘MAÇ ESNASINDA ÇOK BASİT BİR GOL YEDİK’
Maçın genelini değerlendiren Yılport  Samsunsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Güçlü bir rakibe karşı oynadık, İlk yarıda çok iyi bir performans gösterdik ama golü bulamadık. Göstermiş olduğumuz performanstan ötürü de memnunum. Ama skordan değildim. Maç esnasında çok basit bir gol yedik. Soyunma odasında oyuncularıma iyi oynadığımızı ve bu şekilde devam etmeleri gerektiğini söyledim. Konsantrasyonunuzu kaybetmeyin, odaklanmaya devam edin. Kesinlikle tekrardan o şans bize gelecek” diye konuştuk.

‘O BASKININ SONUCUNDA DA GOLÜ BULDUK’
Tabii rakibimize de çok kontra atak pozisyonları verdiklerini açıklayan Markus Gisdol , “Özellikle 70 ve 75’inci dakikalarda arttırdığımız bir baskımız vardı. O baskının sonucunda da golü bulduk. İnanılmaz bir maç oldu açıkçası, 3 topumuz direkten döndü. Sonuç olarak bir  puan aldık. Şans birazcık yanımızda olmuş olsaydı bugün galibiyet alabilecektik. Ne yazık ki kazanamadık, bunun için ayrıca üzgünüm” ifadelerini kullandı.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.