Vizyon Kuyumcu

Terme’de Geleneksel Sünnet Şöleni Coşkusu

Samsun 01.09.2024 - 20:34, Güncelleme: 01.09.2024 - 20:34
 

Terme’de Geleneksel Sünnet Şöleni Coşkusu

Terme Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Sünnet Şöleni, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Sünnet, kültürümüzün ve inancımızın önemli bir parçasıdır. Bugün burada, çocuklarımızın bu önemli dönüm noktasını hep birlikte kutluyoruz” dedi. Terme Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Sünnet Şölenine katılan aileler ve çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadı. Etkinlikte, çocuklar için çeşitli oyunlar, eğlenceler, yemek, hediyeler ve ücretsiz ikramlar sunuldu. Şölene katılan vatandaşlar, belediyenin bu anlamlı etkinliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Belediyeciliği sadece rutin işlerden ibaret görmüyoruz. Gönül belediyeciliği anlayışıyla, halkımızın her anında yanında olmayı hedefliyoruz. Bugün burada, çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluğuna ortak olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Terme Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışımızla, halkımızın gönlünde yer etmeye devam edeceğiz.” Başkan Kul, ayrıca şunları ekledi, “Sünnet, kültürümüzün ve inancımızın önemli bir parçasıdır. Bugün burada, çocuklarımızın bu önemli dönüm noktasını hep birlikte kutluyoruz. Onların sağlıklı, mutlu ve başarılı birer birey olarak yetişmeleri en büyük temennimizdir. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, doktorlarımıza ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, bu özel günlerinde çocuklarımızı yalnız bırakmayan ailelerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi. Törene Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, Saadet Partisi İl Başkanı Salih Şen, MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya, CHP Terme İlçe Başkanı Mustafa Kökduman, Saadet Partisi Terme İlçe Başkanı Serdar Körpe ve çok sayıda davetli katıldı.  Haber: Güngör GÖÇMEZ
Terme Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Sünnet Şöleni, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Sünnet, kültürümüzün ve inancımızın önemli bir parçasıdır. Bugün burada, çocuklarımızın bu önemli dönüm noktasını hep birlikte kutluyoruz” dedi.

Terme Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Sünnet Şölenine katılan aileler ve çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadı. Etkinlikte, çocuklar için çeşitli oyunlar, eğlenceler, yemek, hediyeler ve ücretsiz ikramlar sunuldu. Şölene katılan vatandaşlar, belediyenin bu anlamlı etkinliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Belediyeciliği sadece rutin işlerden ibaret görmüyoruz. Gönül belediyeciliği anlayışıyla, halkımızın her anında yanında olmayı hedefliyoruz. Bugün burada, çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluğuna ortak olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Terme Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışımızla, halkımızın gönlünde yer etmeye devam edeceğiz.”

Başkan Kul, ayrıca şunları ekledi, “Sünnet, kültürümüzün ve inancımızın önemli bir parçasıdır. Bugün burada, çocuklarımızın bu önemli dönüm noktasını hep birlikte kutluyoruz. Onların sağlıklı, mutlu ve başarılı birer birey olarak yetişmeleri en büyük temennimizdir. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, doktorlarımıza ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, bu özel günlerinde çocuklarımızı yalnız bırakmayan ailelerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Törene Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, Saadet Partisi İl Başkanı Salih Şen, MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya, CHP Terme İlçe Başkanı Mustafa Kökduman, Saadet Partisi Terme İlçe Başkanı Serdar Körpe ve çok sayıda davetli katıldı. 

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.