Vizyon Kuyumcu

AKP'den Emekliye Zam Açıklaması

Ekonomi 08.07.2024 - 19:40, Güncelleme: 08.07.2024 - 19:40
 

AKP'den Emekliye Zam Açıklaması

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, ‘Emekliye zam gelecek mi?’ sorusunu yanıtladı. Çelik, çalışmalarının olduğunu fakat sonuç çıkmadığı için bir tarih veremeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan AKP MYK'nin ardından parti sözcüsü Ömer Çelik, basın toplantısı düzenledi. Ömer Çelik, emekliye zam gelecek mi sorusunu şöyle yanıtladı: "Emekli konusunda çalışılıyor, çalışma devam ediyor. Bugün yarın da devam edecek. Ama bir karar verilmediği için şu sonuç çıktı, şu zaman yetişir gibi değerlendirme yapılması söz konusu değildir. Orta vadeli programın korunması esas olmak üzere toplumumuzun yanında olmaya devam edeceğiz"
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, ‘Emekliye zam gelecek mi?’ sorusunu yanıtladı. Çelik, çalışmalarının olduğunu fakat sonuç çıkmadığı için bir tarih veremeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan AKP MYK'nin ardından parti sözcüsü Ömer Çelik, basın toplantısı düzenledi.

Ömer Çelik, emekliye zam gelecek mi sorusunu şöyle yanıtladı:

" Emekli konusunda çalışılıyor, çalışma devam ediyor. Bugün yarın da devam edecek. Ama bir karar verilmediği için şu sonuç çıktı, şu zaman yetişir gibi değerlendirme yapılması söz konusu değildir. Orta vadeli programın korunması esas olmak üzere toplumumuzun yanında olmaya devam edeceğiz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.