Vizyon Kuyumcu

Başkan Tüfekci'den Kurban Bayramı Mesajı

Siyaset 15.06.2024 - 19:39, Güncelleme: 15.06.2024 - 19:39
 

Başkan Tüfekci'den Kurban Bayramı Mesajı

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı İmren Nilay Tüfekci Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Tüfekci yayınladığı mesajda; "Yaşadığımız onca zorluklara rağmen ülke olarak dimdik ayaktayız. Rabbim dirliğimizi birliğimiz bozmasın" ifadelerini kullandı. Tüfekci, Kurban Bayramının tüm İslam alemine hayırlı olmasını dileyerek; “Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, insanların barış ve kardeşçe yaşadığı, İslam alemi başta olmak üzere ve tüm insanlığa huzur ve barışın geldiği bir bayram diliyorum. Bayramlar aynı zamanda  milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin yaşandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir" sözlerini kullandı. Tüfekci mesajının devamında, "Dostluğu, sevgiyi, saygıyı, aşımızı, ekmeğimizi soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramı’nda yaşadığımız onca zorluklara rağmen bir ve beraber, dimdik ayaktayız.” İfadelerini kullandı. Tüm Türkiye’nin ve Samsunluların Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını dileyen Tüfekci konuşmasını, "İYİ Parti ailesi olarak her daim halkımızın emrinde, Türk milletinin gönlünde yer almaya ve her bayram olduğu gibi bu bayramda da gönüllere girmeye ve yer etmeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi dirliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Yüce milletimizin mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun” sözleriyle sonlandırdı.
İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı İmren Nilay Tüfekci Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Tüfekci yayınladığı mesajda; "Yaşadığımız onca zorluklara rağmen ülke olarak dimdik ayaktayız. Rabbim dirliğimizi birliğimiz bozmasın" ifadelerini kullandı.

Tüfekci, Kurban Bayramının tüm İslam alemine hayırlı olmasını dileyerek; “Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, insanların barış ve kardeşçe yaşadığı, İslam alemi başta olmak üzere ve tüm insanlığa huzur ve barışın geldiği bir bayram diliyorum. Bayramlar aynı zamanda  milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin yaşandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir" sözlerini kullandı.

Tüfekci mesajının devamında, "Dostluğu, sevgiyi, saygıyı, aşımızı, ekmeğimizi soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramı’nda yaşadığımız onca zorluklara rağmen bir ve beraber, dimdik ayaktayız.” İfadelerini kullandı.

Tüm Türkiye’nin ve Samsunluların Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını dileyen Tüfekci konuşmasını, " İYİ Parti ailesi olarak her daim halkımızın emrinde, Türk milletinin gönlünde yer almaya ve her bayram olduğu gibi bu bayramda da gönüllere girmeye ve yer etmeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi dirliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Yüce milletimizin mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun” sözleriyle sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.