Vizyon Kuyumcu

CHP’nin Kadınları Özgür Özel ile Samsun’u Konuştular

Siyaset 02.07.2024 - 23:29, Güncelleme: 02.07.2024 - 23:29
 

CHP’nin Kadınları Özgür Özel ile Samsun’u Konuştular

CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilen Nilsu İrem Koçyiğit Bahadır Üst Kurul Delegesi Melis Kalkavan ile birlikte Madımak’ta anma törenlerine katılan CHP Lideri Özgür Özel ile Samsun’u konuştular.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te çıkan olaylarda hayatını kaybedenler için düzenlenen yürüyüşe katıldı, eski Madımak Oteli binası önüne karanfil bıraktı. Özgür Özel’e Samsun CHP Teşkilatı da yalnız bırakmayarak anma törenlerine katıldı. Madımak Oteli’nin utanç müzesi olması gerektiğini söyleyen CHP Lideri Özel, “Her sene 2 Temmuz'da geleceğiz, burada anacağız. 31. yılı birinci yıl kabul ediyoruz. Birinci talep, bütün ailelerin ve bizim ortak talebimiz, Madımak'ın bir utanç müzesi olmasıdır. Bu bilim ve kültür merkezi yazısını gören ailelerin içi yanıyor. 1 yıl mı olur, 2 yıl mı olur, 3 yıl mı olur ama and olsun ki 4 yıl sonra, 5 yıl sonra bir 2 Temmuz'da daha gelip burada Madımak Utanç Müzesi'nin açılışını bizzat yapacağım. O açılışta burada bulunacağım. Hep beraber yapacağız. And olsun, and olsun, and olsun" dedi. Madımak anma törenlerine katılan CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nilsu İrem Koçyiğit Bahadır ve Üst Kurul Delegesi Melis Kalkavan CHP Lideri Özgür Özel ile bir araya geldiler. Kadın Kolları Başkanı Nilsu İrem Koçyiğit Bahadır, CHP'nin Samsun'daki çalışmalarını ve hedeflerini Genel Başkan Özel'e aktardı. Bahadır, Samsun’da CHP'nin oyunu artırmak ve daha fazla eve girmek için Kadın Kolları teşkilatının büyük bir özveriyle çalıştığını belirtti. Ayrıca, kadın kolları olarak sahada yürütecekleri projeler ve gerçekleştirecekleri faaliyetler hakkında detaylı bilgiler verdi. Kadınların siyasetteki yerinin ve öneminin her geçen gün artmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Kadın Kolları Üst Kurul Delegesi Melis Kalkavan, “İnanıyorum ki ilk seçimlerde CHP’li kadınlar Samsun’da büyük bir tarih yazacaklar” dedi. Özgür Özel, Kadın Kolları'nın çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade ederek, bu gayretli çalışmaların partinin başarısında önemli bir rol oynadığını vurguladı. Özel, CHP'nin her kademesindeki özverili çalışmaların ülke genelinde yankı bulacağını ve partiyi daha ileriye taşıyacağını dile getirdi.
CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilen Nilsu İrem Koçyiğit Bahadır Üst Kurul Delegesi Melis Kalkavan ile birlikte Madımak’ta anma törenlerine katılan CHP Lideri Özgür Özel ile Samsun’u konuştular.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te çıkan olaylarda hayatını kaybedenler için düzenlenen yürüyüşe katıldı, eski Madımak Oteli binası önüne karanfil bıraktı. Özgür Özel’e Samsun CHP Teşkilatı da yalnız bırakmayarak anma törenlerine katıldı.

Madımak Oteli’nin utanç müzesi olması gerektiğini söyleyen CHP Lideri Özel, “Her sene 2 Temmuz'da geleceğiz, burada anacağız. 31. yılı birinci yıl kabul ediyoruz. Birinci talep, bütün ailelerin ve bizim ortak talebimiz, Madımak'ın bir utanç müzesi olmasıdır. Bu bilim ve kültür merkezi yazısını gören ailelerin içi yanıyor. 1 yıl mı olur, 2 yıl mı olur, 3 yıl mı olur ama and olsun ki 4 yıl sonra, 5 yıl sonra bir 2 Temmuz'da daha gelip burada Madımak Utanç Müzesi'nin açılışını bizzat yapacağım. O açılışta burada bulunacağım. Hep beraber yapacağız. And olsun, and olsun, and olsun" dedi.

Madımak anma törenlerine katılan CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nilsu İrem Koçyiğit Bahadır ve Üst Kurul Delegesi Melis Kalkavan CHP Lideri Özgür Özel ile bir araya geldiler. Kadın Kolları Başkanı Nilsu İrem Koçyiğit Bahadır, CHP'nin Samsun'daki çalışmalarını ve hedeflerini Genel Başkan Özel'e aktardı. Bahadır, Samsun’da CHP'nin oyunu artırmak ve daha fazla eve girmek için Kadın Kolları teşkilatının büyük bir özveriyle çalıştığını belirtti. Ayrıca, kadın kolları olarak sahada yürütecekleri projeler ve gerçekleştirecekleri faaliyetler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Kadınların siyasetteki yerinin ve öneminin her geçen gün artmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Kadın Kolları Üst Kurul Delegesi Melis Kalkavan, “İnanıyorum ki ilk seçimlerde CHP’li kadınlar Samsun’da büyük bir tarih yazacaklar” dedi.

Özgür Özel, Kadın Kolları'nın çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade ederek, bu gayretli çalışmaların partinin başarısında önemli bir rol oynadığını vurguladı. Özel, CHP'nin her kademesindeki özverili çalışmaların ülke genelinde yankı bulacağını ve partiyi daha ileriye taşıyacağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.