Vizyon Kuyumcu

Emekliye İlave Zam Geliyor

Ekonomi 08.07.2024 - 13:58, Güncelleme: 08.07.2024 - 13:58
 

Emekliye İlave Zam Geliyor

Temmuz enflasyonunun açıklanması ile belirlenen memur ve emeklilerinin zamlı maaşları gelecek hafta hesapları yatmaya başlayacak. Zamlı maaşı 10 bin TL'nin altında kalan emekliler için yeni düzenleme yapılıyor.

Geçim sıkıntısı içerisinde kıvranan milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi. Memur ve emeklilerinin zamlı maaşları gelecek hafta hesapları yatmaya başlayacak. Zamlı maaşı 10 bin TL'nin altında kalan emekliler için yeni düzenleme yapılıyor. 1.8 MİLYON EMEKLİ HABER BEKLİYOR AKP kurmaylarının en düşük emekli maaşlarına dair yeni bir hazırlık yaptığı kulislere yansımış olsa da henüz netleşmiş bir tablo yok. 31 Mart seçimlerinde tepkisini sandıkta gösteren emekli AKP yönetiminden gelecek kök maaşlara zam haberini bekliyor. Yapılan zamdan etkilenmeyen kesimlerin gözleri gelecek haberlerde... AKP yönetiminin yaptığı hazırlık çalışmasında son kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek. Bu düzenlemenin gerçekleşmesi için bir yasa gerekiyor. Bu yasa çalışması Meclis'te yürütülürken kesin rakam belli olacak. 10 BİN TL'DEN 12 BİN TL'YE ÇIKABİLİR Ekonomi kulislerine yansıyan bilgilere göre, kök maaşı 10 binin altında kalan emeklilerin maaşına yapılacak zamla emekli maaşının 10 bin liradan 12 bin liraya çıkarılması düşünülüyor. Bu rakam Meclis'teki çalışmalar sırasında netleşecek.
Temmuz enflasyonunun açıklanması ile belirlenen memur ve emeklilerinin zamlı maaşları gelecek hafta hesapları yatmaya başlayacak. Zamlı maaşı 10 bin TL'nin altında kalan emekliler için yeni düzenleme yapılıyor.

Geçim sıkıntısı içerisinde kıvranan milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi. Memur ve emeklilerinin zamlı maaşları gelecek hafta hesapları yatmaya başlayacak. Zamlı maaşı 10 bin TL'nin altında kalan emekliler için yeni düzenleme yapılıyor.

1.8 MİLYON EMEKLİ HABER BEKLİYOR
AKP kurmaylarının en düşük emekli maaşlarına dair yeni bir hazırlık yaptığı kulislere yansımış olsa da henüz netleşmiş bir tablo yok. 31 Mart seçimlerinde tepkisini sandıkta gösteren emekli AKP yönetiminden gelecek kök maaşlara zam haberini bekliyor. Yapılan zamdan etkilenmeyen kesimlerin gözleri gelecek haberlerde...

AKP yönetiminin yaptığı hazırlık çalışmasında son kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek. Bu düzenlemenin gerçekleşmesi için bir yasa gerekiyor. Bu yasa çalışması Meclis'te yürütülürken kesin rakam belli olacak.

10 BİN TL'DEN 12 BİN TL'YE ÇIKABİLİR
Ekonomi kulislerine yansıyan bilgilere göre, kök maaşı 10 binin altında kalan emeklilerin maaşına yapılacak zamla emekli maaşının 10 bin liradan 12 bin liraya çıkarılması düşünülüyor. Bu rakam Meclis'teki çalışmalar sırasında netleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.