Vizyon Kuyumcu

Samsun’da Tamirhane Fareleri Kıskıvrak Yakalandı

Asayiş 13.01.2024 - 21:50, Güncelleme: 13.01.2024 - 21:50
 

Samsun’da Tamirhane Fareleri Kıskıvrak Yakalandı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tekkeköy İlçesinde tamirhane farelerini kıskıvrak yakaladı. Farelerin ikametlerinde yapılan aramada ise tamirhaneyi andıran malzeme ele geçirildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tekkeköy’de bulunan bir otomobil tamirhanesine 7 Ocak Pazar günü gece yarısı giren ve değerli eşyaları çalıp araçlarına yükleyen hırsızları gerçekleştirmiş olduğu çok yönlü çalışmalar sonucu tespit etti.  Yapılan operasyon sonucu, Y.Ü ve İ.Ü kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı, şahısların Canik’te bulunan ve adeta tamirhaneye dönüştürdükleri ikametlerinde yapılan aramada ise çalınan;  3 adet dizüstü bilgisayar, Radyatör test cihazı, Ölçüm aleti, 3 adet AKÜ, Tork takımı, Hava ölçer, Arıza tespit cihazı, Kaynak makinası, Akü ölçüm cihazı, Hava tabancası, Araç yıkama makinesi, Cila makinesi, Elektrikli testere, Matkap, Lokma takımı ele geçirildi, şahıslar ise alınan ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Haber: Hakan AKGÜN
Samsun Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tekkeköy İlçesinde tamirhane farelerini kıskıvrak yakaladı. Farelerin ikametlerinde yapılan aramada ise tamirhaneyi andıran malzeme ele geçirildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tekkeköy’de bulunan bir otomobil tamirhanesine 7 Ocak Pazar günü gece yarısı giren ve değerli eşyaları çalıp araçlarına yükleyen hırsızları gerçekleştirmiş olduğu çok yönlü çalışmalar sonucu tespit etti. 

Yapılan operasyon sonucu, Y.Ü ve İ.Ü kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı, şahısların Canik’te bulunan ve adeta tamirhaneye dönüştürdükleri ikametlerinde yapılan aramada ise çalınan; 

3 adet dizüstü bilgisayar, Radyatör test cihazı, Ölçüm aleti, 3 adet AKÜ, Tork takımı, Hava ölçer, Arıza tespit cihazı, Kaynak makinası, Akü ölçüm cihazı, Hava tabancası, Araç yıkama makinesi, Cila makinesi, Elektrikli testere, Matkap, Lokma takımı ele geçirildi, şahıslar ise alınan ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Haber: Hakan AKGÜN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.