Vizyon Kuyumcu

Samsunspor Minik Taraftarlarla Buluştu

Spor 11.05.2024 - 23:19, Güncelleme: 11.05.2024 - 23:19
 

Samsunspor Minik Taraftarlarla Buluştu

Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, oyuncuları Zeki Yavru, Benito Raman, Kingsley Schindler, Soner Aydoğdu ve Halil Yeral, Tepecik İlkokulu'nu ziyaret etti.

Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol ve oyuncuları karşılarında gören minik öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Samsunspor formaları ile 'Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur!' pankartı açan öğrenciler oyunculara halk oyuncuları gösterisinde de bulundu.  Gösteri sonrası ise teknik direktörü ve oyuncular öğrencilerin formalarını imzalayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlik sonrası Tepecik İlkokulu Müdürü Murat Fırat, Samsunspor Futbol Kulübü tarafından yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Haber: Köksal ÖNER
Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, oyuncuları Zeki Yavru, Benito Raman, Kingsley Schindler, Soner Aydoğdu ve Halil Yeral, Tepecik İlkokulu'nu ziyaret etti.

Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol ve oyuncuları karşılarında gören minik öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Samsunspor formaları ile 'Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur!' pankartı açan öğrenciler oyunculara halk oyuncuları gösterisinde de bulundu.  Gösteri sonrası ise teknik direktörü ve oyuncular öğrencilerin formalarını imzalayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlik sonrası Tepecik İlkokulu Müdürü Murat Fırat, Samsunspor Futbol Kulübü tarafından yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.