Vizyon Kuyumcu

Türkiye çeyrek finalde! (Avusturya 1-2 Türkiye)

Spor 02.07.2024 - 23:57, Güncelleme: 02.07.2024 - 23:57
 

Türkiye çeyrek finalde! (Avusturya 1-2 Türkiye)

A Milli Takımımız, EURO 2024 son 16 turu maçında Avusturya'yı 2-1 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde rakibimiz Hollanda olacak.

EURO 2024 son 16 turu maçında A Milli Takımımız, Avusturya ile karşı karşıya geldi. Leipzig'de oynanan maçı 2-1 kazanan Türkiye, çeyrek finale yükseldi. Milli Takımımıza tarihi zaferi getiren golleri 1 ve 59. dakikalarda Merih Demiral atarken Avusturya'nın sayısını 66'da Gregoritsch kaydetti. A Milli Takımımız bu sonuçla tarihinde ikinci kez Avrupa Şampiyonasında çeyrek finale yükseldi. 6 Temmuz'daki çeyrek final maçını Berlin'de, Hollanda'ya karşı oynayacağız. 6-1'İN İNTİKAMI ALINDI! Mart ayında hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 kaybeden Milliler, bu maçta rakibini yenerek o maçın da intikamını aldı.
A Milli Takımımız, EURO 2024 son 16 turu maçında Avusturya'yı 2-1 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde rakibimiz Hollanda olacak.

EURO 2024 son 16 turu maçında A Milli Takımımız, Avusturya ile karşı karşıya geldi. Leipzig'de oynanan maçı 2-1 kazanan Türkiye, çeyrek finale yükseldi.

Milli Takımımıza tarihi zaferi getiren golleri 1 ve 59. dakikalarda Merih Demiral atarken Avusturya'nın sayısını 66'da Gregoritsch kaydetti.

A Milli Takımımız bu sonuçla tarihinde ikinci kez Avrupa Şampiyonasında çeyrek finale yükseldi. 6 Temmuz'daki çeyrek final maçını Berlin'de, Hollanda'ya karşı oynayacağız.

6-1'İN İNTİKAMI ALINDI!
Mart ayında hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 kaybeden Milliler, bu maçta rakibini yenerek o maçın da intikamını aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.