Vizyon Kuyumcu

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay Memleketi Muş’ta Dualarla Uğurlandı

Gündem 23.09.2024 - 22:31, Güncelleme: 23.09.2024 - 22:31
 

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay Memleketi Muş’ta Dualarla Uğurlandı

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonunda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay, memleketi Muş’ta son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Sungu beldesindeki Merkez Camisi’ne naaşı getirilen şehit Abakay için cenaze namazı, öğle namazının ardından İl Müftüsü İbrahim Halil Demir tarafından kıldırılarak dua edildi. Şehit Abakay’ın naaşı, dualar ve gözyaşları arasında beldedeki mezarlıkta  toprağa verildi. ‘AMA BU ALÇAKLARIN SONUNU GETİRECEĞİZ’ Törene katılan Muş Valisi Avni Çakır, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ve Elazığ 8’inci  Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, şehidin ailesine Türk bayrağı teslim ederek başsağlığı diledi. Şehidin silah arkadaşlarıyla telefonla görüntülü konuşan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay , “Hepimizin başı sağ olsun. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim ayağınıza taşa değdirmesin. Bu ülkenin ve milletin başında çok büyük felaketler var. Ama bu alçakların sonunu getireceğiz. Milletimize tuzak kurmak isteyenlere Allah fırsat vermesin. Hepinizi alınlarınızdan öpüyoruz, muhabbetle kucaklıyoruz." dedi. DÜZENLENEN TÖRENE BÜYÜK KATILIM OLDU Törene AK Parti Bursa Milletvekili Ali Müfit Aydın, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, Muş Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Sağlam, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner, ilçe kaymakamları, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. HABER VE FOTOĞRAFLAR KÖKSAL ÖNER/MUŞ
Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonunda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay, memleketi Muş’ta son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Sungu beldesindeki Merkez Camisi’ne naaşı getirilen şehit Abakay için cenaze namazı, öğle namazının ardından İl Müftüsü İbrahim Halil Demir tarafından kıldırılarak dua edildi. Şehit Abakay’ın naaşı, dualar ve gözyaşları arasında beldedeki mezarlıkta  toprağa verildi.

‘AMA BU ALÇAKLARIN SONUNU GETİRECEĞİZ’
Törene katılan Muş Valisi Avni Çakır, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ve Elazığ 8’inci  Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, şehidin ailesine Türk bayrağı teslim ederek başsağlığı diledi. Şehidin silah arkadaşlarıyla telefonla görüntülü konuşan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay , “Hepimizin başı sağ olsun. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim ayağınıza taşa değdirmesin. Bu ülkenin ve milletin başında çok büyük felaketler var. Ama bu alçakların sonunu getireceğiz. Milletimize tuzak kurmak isteyenlere Allah fırsat vermesin. Hepinizi alınlarınızdan öpüyoruz, muhabbetle kucaklıyoruz." dedi.

DÜZENLENEN TÖRENE BÜYÜK KATILIM OLDU
Törene AK Parti Bursa Milletvekili Ali Müfit Aydın, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, Muş Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Sağlam, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner, ilçe kaymakamları, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

HABER VE FOTOĞRAFLAR KÖKSAL ÖNER/MUŞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.